Alkoç Grup

Dragos Kartal, Istanbul, Turkiye

NELER YAPTIK/YAPIYORUZ?

Faaliyetlerimiz

Naci Alkoç Denizcilik Eğitim Vakfı, denizcilik eğitimine destek amacı ile kurulmuştur. Türk Denizciliğinin ileri ülkeler seviyesine erişmesi ve ülkemizin bu konuda ekonomik gücünü refah ve verimliliğini arttıracak denizcilik politikalarının oluşturulması ve hedeflerinin belirlenmesi için gerekli çalışmaları yapmak, yaptırmak ve Türk Denizciliğine hizmet etmek maksadıyla kalifiye denizciler yetiştirilmesi ve meslek sahibi olmaları için eğitim desteği, eğitim materyalleri, eğitim araçları temini gibi denizcilikle ilgili eğitimlerin kalitesinin atırılması ve ihtiyaç duyulan gerek eğitim ve gerekse tesis açısından gelişmelerine yardımcı olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Hayat paylaştıkça güzel
Alkoç Grup'un Afganistan'ın Kabil kentinde yaptırdığı çeşme hizmete girdi
Patili dostlarımıza çiftliğimizde ve ofisimizde kucak açtık
Alkoç Grup olarak var gücümüzle yardım bekleyen noktalara el uzatmaya devam edeceğiz