18.10.2024

ALKOÇ Denizcilik Cumhuriyetin 101. Yılında da Kadın İstihdamına Önem Verecek

Türk denizcilik sektörünün büyüyen işletmelerinden Alkoç Denizcilik, değer verdikleri kadın istihdamını 2025 yılında da sürdüreceklerini belirtirken, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yılında denizcilik yatırımlarını arttıracaklarını belirtti.

Şanlı cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan projeler gibi 101. yıla adanan ‘Cumhuriyet’in Denizci Kadınları’ projesinde de yer almanın gururunu yaşadıkları belirten Alkoç Group Yönetim Kurulu Başkanı Baş. Müh. Gürhan Burak Alkoç, “Güç şartlarda kurulan cumhuriyetimizin değerini bilerek ve yücelterek çalışmayı kendimize ilke edindik. Cumhuriyetin kadınlarımızın omuzlarında yükseldiğini biliyor ve aynı oranda kadın istihdamına önem veriyoruz” dedi.

Naci Alkoç Denizcilik Vakfı toplumsal dayanışmaya önem veriyor

Deniz taşımacılığı ve gemi işletmeciliği sektörlerinde büyüyen bir ivme sergileyen Alkoç Denizcilik, kutlamaya hazırlandığımız cumhuriyetimizin 101. Yılında da kadın istihdamına önem vereceklerini açıkladı. Sosyal sorumluluk ve dayanışma konularında adından söz Alkoç Group Yönetim Kurulu Başkanı Baş. Müh. Gürhan Burak Alkoç, “Anadolu Mavisi ve Cumhuriyetin 100. Yılı gibi projelerde yer almaktan gurur duyduk. Naci Alkoç Denizcilik Vakfı olarak sarsılmaz cumhuriyetimizin 101. Yılı için hazırlanan ‘Cumhuriyet’in Denizci Kadınları’ isimli proje de yer almaktan da gurur duyduk. Kadın istihdamı ve gemilerde kadın personel çalıştırılmasında öncü rolümüzü devam ettirirken toplumsal kalkınma için dayanışmayı da ihmal etmeyeceğiz.” dedi.

Kaynak: